bramb-rizecky.jpg

Bramborovo-kroupové řízečky

Předem si uvaříme brambory a zvlášť také krupky (nejlepší je lámanka). Po vychladnutí brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme krupky a ostatní suroviny, podle potřeby mouku a vypracujeme těsto. Z něj tvoříme placičky podobné jako karbanátky, které obalíme v trojobalu a na oleji osmažíme dozlatova. Podáváme...

Diskuze

9 komentářů

    j
    jankac

    Bramborovo-kroupové řízečky ma vôbec neoslovili.

    x
    xxkouckaxx

    zajímavý tip na dobrou večeři

    m
    martinnatr

    super nápad, to vyzkouším,díky

    d
    Daniela76

    Bramborovo-kroupové řízečky bych doma asi jedla jen já. Můj by remcal,že tam není maso.

    l
    ladouch

    U nás bych pro tento recept nenašla pochopení, musí to být bez chuti když se tam dává je sůl a žádné koření, ale když to někomu chutná proč ne.

    v
    viki11

    Bramborové řízečky s kroupami je jídlo snadné a velmi levné. Určitě budou i chutnat.

    l
    lucik21

    bramborovo-kroupové řízečky budou jistě moc dobré

    g
    glady

    souhlasím – nemusí být pořád maso. Dobrá inspirace pro mou dceru – vegetariánku.

    b
    Bobina1

    Bramborovo-kroupové řízečky určitě vyzkouším.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist