Bramborovo-kroupové řízečky
Předem si uvaříme brambory a zvlášť také krupky (nejlepší je lámanka). Po vychladnutí brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme krupky a ostatní suroviny, podle potřeby mouku a vypracujeme těsto. Z něj tvoříme placičky podobné jako karbanátky, které obalíme v trojobalu a na oleji osmažíme dozlatova. Podáváme...
Bramborovo-kroupové řízečky ma vôbec neoslovili.
zajímavý tip na dobrou večeři
super nápad, to vyzkouším,díky
Bramborovo-kroupové řízečky bych doma asi jedla jen já. Můj by remcal,že tam není maso.
U nás bych pro tento recept nenašla pochopení, musí to být bez chuti když se tam dává je sůl a žádné koření, ale když to někomu chutná proč ne.
Bramborové řízečky s kroupami je jídlo snadné a velmi levné. Určitě budou i chutnat.
bramborovo-kroupové řízečky budou jistě moc dobré
souhlasím – nemusí být pořád maso. Dobrá inspirace pro mou dceru – vegetariánku.
Bramborovo-kroupové řízečky určitě vyzkouším.