Bramborák s kuřecími játry

Suroviny

brambory
30 dkg
kuřecí játra
50 dkg
bramborákové koření
1 balíček
mléko
15 ml
tuk na smažení

Postup přípravy:

Brambory nastrouháme, slijeme vodu a zalijeme je trochou vařeného mléka – méně saje omastek, okořeníme bramborákovým kořením, můžeme zahustit trochou hladké mouky. Játra krátce podusíme.

Předpečeme bramborák na jedné straně. Na syrovou stranu rozložíme upravená játra a přidáme přes ně bramborákové těsto. Po dopečení spodní strany bramboráku jej otočíme a dopečeme.

Podáváme se zeleninovou oblohou.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist