Bramborák s kuřecími játry

Brambory nastrouháme, slijeme vodu a zalijeme je trochou vařeného mléka – méně saje omastek, okořeníme bramborákovým kořením, můžeme zahustit trochou hladké mouky. Játra krátce podusíme. Předpečeme bramborák na jedné straně. Na syrovou stranu rozložíme upravená játra a přidáme přes ně bramborákové těsto. Po dopečení...

Diskuze

9 komentářů

    g
    glady

    Recept vypadá lákavě. Určitě jej vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    Kuřecí játra v bramboráku – tohle je určitě moc dobré !

    k
    krockovapavla

    Bohužel nemám játra moc v lásce, a tyto mi nechutnají vůbec.

    x
    xxmilixx

    jejda na něco podobného chodíváme do restaurace – zkusím to doma !

    x
    xxkouckaxx

    to samé dělávám s uzeným masem – je to velká bašta

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist