Plněný bramborák s kuřecím masem

Suroviny

kuřecí řízky

2-3 ks

vejce

1 ks

solamyl

1 špetka

cibule

1 ks

menší pórek

1 ks

sójová omáčka

dle chuti

víno (červené nebo bílé)

1 dcl

červená paprika

1 ks

Postup přípravy:

Bramborák popisovat nebudu, i když já do něj například přidávám trochu strouhanky, aby byl zlatavější a křupavější. Nudličky masa osolím a namočím do těstíčka z vejce a škrobu, nechám odležet, zatím si nakrájím zeleninu na nudličky. Maso pak osmažím dozlatova, vyndám a na pánev hodím zeleninu, orestuji, vrátím maso, přidám sójovou omáčku a víno, nechám odpařit, hotové pak dám na usmažený bramborák.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.2.2018 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist