Cuketový bramborák

Suroviny

najemno nastouhaná cuketa
400 g
najemno nastrouhaný sýr
100 g
salám na kostičky nakrájený ( např. ěunkový )
250 g
vejce
4 ks
prášek do pečiva
1/2 balení
polohrubá mouka
1/4 hrnku
olej
1 dcl
sůl
1 ČL
česnek
5-6 stroužku
malá cibule
1 ks
majoránka
dle chuti
pepř
1 špetka

Postup přípravy:

Všechny suroviny smícháme, vodu z cukety slijeme jenom, když je čerstvě utržená. Těsto má mít konzistenci jako na bramborák, ale pokud se vám zdá hodně řídké, tak přisypte trošku mouky. Pečeme 40 – 45 min. na 180 C. Je to moc dobré. Je opravdu jedno, co tam dáte za salám. Já to většinou dělám z toho, co mi doma zbyde. Jak se říká, co dům dal a také je to moc dobré. Můžete přidat i čerstvou pažitku 🙂

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.8.2012 1:36| autor: fraky

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist