Kuřecí maso v bramboráku s cibulí

Suroviny

kuřecí prsa
1 balení
sůl, pepř
paprika, cibule
rajče, protlak
česnek
kečup, sójovka
brambory
česnek, cibule
majoránka
trochu strouhanky a mouky

Postup přípravy:

Bramborákové těsto: brambory, česnek, cibule, sůl, pepř, majoránka, trochu strouhanky a mouky

Na cibulce opéct kousky masa, osolit, opepřit, polít sójovkou. Nakrájet zeleninu a až bude maso hotové, přidat k masové směsi. Přidat kečup a trochu podlít vodou. Nechat trochu vydusit, aby byla směs tak akorát. Z bramborákového těsta udělat velké bramboráky. Bramborák naplnit směsí a podávat se zeleninou.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.9.2013 12:32| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist