Kuřecí maso v bramboráku s cibulí

Suroviny

kuřecí prsa

1 balení

sůl, pepř

paprika, cibule

rajče, protlak

česnek

kečup, sójovka

brambory

česnek, cibule

majoránka

trochu strouhanky a mouky

Postup přípravy:

Bramborákové těsto: brambory, česnek, cibule, sůl, pepř, majoránka, trochu strouhanky a mouky

Na cibulce opéct kousky masa, osolit, opepřit, polít sójovkou. Nakrájet zeleninu a až bude maso hotové, přidat k masové směsi. Přidat kečup a trochu podlít vodou. Nechat trochu vydusit, aby byla směs tak akorát. Z bramborákového těsta udělat velké bramboráky. Bramborák naplnit směsí a podávat se zeleninou.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.9.2013 12:32| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist