Božský losos se smetanovou omáčkou

Suroviny

plátky lososa

máslo, koření na ryby

sůl

jarní cibulky nebo pórek

1 svazek

olej

žampiónů

1 plechovka

smetana na vaření

2 ks

provensálské koření

Postup přípravy:

Plátky lososa nebo tresky osolíme, posypeme kořením na ryby (dávejte pozor, ať maso nepřesolíte, koření na ryby obsahuje sůl!!) a opečeme na másle.

Ve vyšší pánvi na oleji opečeme cibulku nebo pórek, přidáme žampiony a zlehka orestujeme, zalijeme smetanou, případně dolijeme mlékem, osolíme, přidáme provensálské koření a zlehka vaříme, aby omáčka zhoustla. Nakonec můžete dohustit moukou. Servírujeme s těstovinami, maso na talíři jen přelijeme omáčkou.

Dobrou chuť!

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.3.2011 6:18

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist