Božský losos se smetanovou omáčkou

Suroviny

plátky lososa

máslo, koření na ryby

sůl

jarní cibulky nebo pórek

1 svazek

olej

žampiónů

1 plechovka

smetana na vaření

2 ks

provensálské koření

Postup přípravy:

Plátky lososa nebo tresky osolíme, posypeme kořením na ryby (dávejte pozor, ať maso nepřesolíte, koření na ryby obsahuje sůl!!) a opečeme na másle.

Ve vyšší pánvi na oleji opečeme cibulku nebo pórek, přidáme žampiony a zlehka orestujeme, zalijeme smetanou, případně dolijeme mlékem, osolíme, přidáme provensálské koření a zlehka vaříme, aby omáčka zhoustla. Nakonec můžete dohustit moukou. Servírujeme s těstovinami, maso na talíři jen přelijeme omáčkou.

Dobrou chuť!

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.3.2011 6:18

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist