Biftečky se zeleným pepřem

biftecky-se-zelenym-peprem-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

Suroviny

svíčková (špička)

8 plátků

olivový olej

2 PL

sterilovaný zelený pepř

2 PL

máslo

1 PL

hladká mouka

1 ČL

sůl, drcený pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Maso lehce naklepejte, osolte, opepřete a potřete olejem. Kousky upravte do původního tvaru a nechte chvilku rozležet. Na rozehřáté pánvi potřené olejem maso prudce opečte z obou stran, při nižším příkonu tepla dohotovte podle toho, jak chcete mít biftečky propečené. Maso vyjměte a položte na nahřáté talíře. Do pánve vložte sterilovaný zelený pepř, lžíci másla promnutého se lžičkou hladké mouky a nechte ho pozvolna rozpustit. Šťávu nalijte na biftečky. Podávejte s podušenou zeleninou a vařenými či opékanými bramborami.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.8.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist