Biftečky se zeleným pepřem

biftecky-se-zelenym-peprem-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

svíčková (špička)
8 plátků
olivový olej
2 PL
sterilovaný zelený pepř
2 PL
máslo
1 PL
hladká mouka
1 ČL
sůl, drcený pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Maso lehce naklepejte, osolte, opepřete a potřete olejem. Kousky upravte do původního tvaru a nechte chvilku rozležet. Na rozehřáté pánvi potřené olejem maso prudce opečte z obou stran, při nižším příkonu tepla dohotovte podle toho, jak chcete mít biftečky propečené. Maso vyjměte a položte na nahřáté talíře. Do pánve vložte sterilovaný zelený pepř, lžíci másla promnutého se lžičkou hladké mouky a nechte ho pozvolna rozpustit. Šťávu nalijte na biftečky. Podávejte s podušenou zeleninou a vařenými či opékanými bramborami.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.8.2022 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist