Banány po jižansku se skořicí

Suroviny

olej
bílé víno
cukr
banány
2 ks
mletá skořice

Postup přípravy:

1. Oloupané banány na oleji osmažíme dozlatova.

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

2. K banánům přidáme trochu bílého vína, cukr a skořici, krátce podusíme.

3. Banány po jižansku můžeme ihned podávat. Množství ingrediencí volíme podle potřeby a chuti.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.11.2010 10:50| autor: Lucie Elen

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist