Banány po jižansku se skořicí

1. Oloupané banány na oleji osmažíme dozlatova. Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie 2. K banánům přidáme trochu bílého vína, cukr a skořici, krátce podusíme. 3. Banány po jižansku můžeme ihned podávat. Množství ingrediencí volíme podle potřeby a chuti.

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    netradiční španělský moučník, který jistě každému zachutná – to stojí za zkoušku !

    x
    xxkouckaxx

    chutný, netradiční španělský moučník – a také velmi rychlý a lákavý !

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to opravdu zajímavě , ale já mám s vínem špatné zkušenosti

    h
    Handale

    Banány po jižansku vypadají lákavě.Banány kupuji dost často tak receptík určitě co nejdříve vyzkouším.

    v
    viwi

    zvláštní, takhle upravené banány jsem nikdy nejedla

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist