Babiččina ovocná bublanina

Suroviny

polohrubá mouka

250 g

prášek do pečiva

1 balíček

cukr

200 g

šlehačka

250 ml

vejce

3 ks

ovoce

cukr moučka

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Mouku, prášek do pečiva, cukr, šlehačku a vejce smícháme. Nalijeme na vymazaný a nejlépe strouhankou vysypaný plech. Na těsto poklademe libovolné ovoce (nejchutnější je kyselé – rybíz, maliny, ale i jahody) a pečeme při 175 °C asi 20-25 minut. Poté pocukrujeme moučkou a můžeme si pochutnat.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.3.2012 7:32| autor: grizlinka

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist