Babiččina ovocná bublanina

Suroviny

polohrubá mouka
250 g
prášek do pečiva
1 balíček
cukr
200 g
šlehačka
250 ml
vejce
3 ks
ovoce
cukr moučka

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Mouku, prášek do pečiva, cukr, šlehačku a vejce smícháme. Nalijeme na vymazaný a nejlépe strouhankou vysypaný plech. Na těsto poklademe libovolné ovoce (nejchutnější je kyselé – rybíz, maliny, ale i jahody) a pečeme při 175 °C asi 20-25 minut. Poté pocukrujeme moučkou a můžeme si pochutnat.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.3.2012 7:32| autor: grizlinka

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist