Babiččina ovocná bublanina
Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Mouku, prášek do pečiva, cukr, šlehačku a vejce smícháme. Nalijeme na vymazaný a nejlépe strouhankou vysypaný plech. Na těsto poklademe libovolné ovoce (nejchutnější je kyselé – rybíz, maliny, ale i jahody) a pečeme při 175 °C asi 20-25 minut. Poté...
bublaninu mám ráda s jakýmkoli ovocem
Super recept 🙂 Už jsem ho zkoušela a je fo mňam !
Tento rychlý způsob přípravy mi zcela vyhovuje, určitě zkusím.
bublaninu určitě zkusím hned jak bude na zahrádce čerstvé ovoce
Hned jak budou k mání třešně tento recept vyzkouším, díky za něj, máme bublaninu v oblibě.
Dneska jsem recept vyzkoušela. Bublanina byla chutná. Chutnala celé rodině. Dělala jsem jí s broskvemi… Dobrou chuť všem ostatním…
Zrovna docela nedávno jsem dělala jahodovou bublaninu, ale bohužel ze zmrzkých jahod a nyní už vím, že si radši počkám na čerstvé ovoce, protože tomu se žádná chuť mražených „náhražek“ nevyrovná 🙂
Bublanina je dobrá. Už aby byly třešničky.
Opravdu moc moc vynikající papání, miluju bublaninu mňam.
Nejlepší je pravá bublanina z třešní:)