Babiččina ovocná bublanina

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Mouku, prášek do pečiva, cukr, šlehačku a vejce smícháme. Nalijeme na vymazaný a nejlépe strouhankou vysypaný plech. Na těsto poklademe libovolné ovoce (nejchutnější je kyselé – rybíz, maliny, ale i jahody) a pečeme při 175 °C asi 20-25 minut. Poté...

Diskuze

14 komentářů

    l
    lucik21

    bublaninu mám ráda s jakýmkoli ovocem

    w
    Werushka7

    Super recept 🙂 Už jsem ho zkoušela a je fo mňam !

    z
    Zuzana2403

    Tento rychlý způsob přípravy mi zcela vyhovuje, určitě zkusím.

    x
    xxkouckaxx

    bublaninu určitě zkusím hned jak bude na zahrádce čerstvé ovoce

    l
    ladouch

    Hned jak budou k mání třešně tento recept vyzkouším, díky za něj, máme bublaninu v oblibě.

    k
    Kolmi

    Dneska jsem recept vyzkoušela. Bublanina byla chutná. Chutnala celé rodině. Dělala jsem jí s broskvemi… Dobrou chuť všem ostatním…

    d
    Daimon

    Zrovna docela nedávno jsem dělala jahodovou bublaninu, ale bohužel ze zmrzkých jahod a nyní už vím, že si radši počkám na čerstvé ovoce, protože tomu se žádná chuť mražených „náhražek“ nevyrovná 🙂

    b
    Bobina1

    Bublanina je dobrá. Už aby byly třešničky.

    k
    krockovapavla

    Opravdu moc moc vynikající papání, miluju bublaninu mňam.

    t
    Tecireg

    Nejlepší je pravá bublanina z třešní:)

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist