Bublanina s třešněmi

Suroviny

cukr moučka
220 g
hladká mouka
350 g
máslo
70 g
mléko
250 ml
vejce
2 ks
kypřící prášek do pečiva
1/2 balíčku
citrónová kůra
1 špetka
třešňě

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Žloutky utřeme s cukrem a máslem. Pak přidáme mouku, prášek do pečiva, citronovou kůru a mléko. Nakonec vmícháme sníh z bílků. Těsto vlijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Navrch klademe třešně a pečeme cca čtyřicet minut.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.6.2012 1:21| autor: AdelaDankova

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist