Kuřecí kousky s křenovým přelivem

Suroviny

kuřecí řízky
4 plátky
sůl
1 špetka
kořenící směs
1 PL
hladká mouka
1 PL
olivový olej
5 PL
kečup
4-5 PL
bílý jogurt
4-5 PL
strouhaný čerstvý křen
1 PL

Postup přípravy:

Křenová zálivka: 4 – 5 lžic kečupu, 4 – 5 lžic bílého jogurtu, kousek strouhaného čerstvého křenu (množství podle chuti).

Kuřecí řízky omyjeme, osušíme a pokrájíme na kousky (hranolky). Promícháme je se solí a oblíbeným kořením a s moukou. V rozehřátém oleji smažíme asi 5 minut za stálého míchání. Na talířích polijeme křenovou zálivkou připravenou promícháním uvedených surovin a ihned podáváme.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.8.2013 4:13| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist