Kuřecí vývar se zeleninou

Suroviny

větší čtvrtka kuřete
1 ks
mrkev, celer, petržel
cibule
celý pepř, nové koření, sůl
voda

Postup přípravy:

Očištěnou a opláchnutou čtvrtku z kuřete zalejeme v hrnci vodou, přidáme sůl, pepř, nové koření a vaříme pod poklicí, dokud maso nebude měkké. Když už máme kuřecí maso skoro uvařené, ještě na povaření přidáme cibuli a pokrájenou zeleninu.

Z kuřecího vývaru vyndáme měkké kuře, cibuli a koření. Maso z kostí si obereme a nakrájíme podle sebe. Nakrájené kuřecí maso dáme zpět do vývaru, a nebo rovnou dáme do talířků a kuřecím vývarem se zeleninou zalejeme. Můžeme ještě dát do talířků nadrobno nákrájenou nať petrželky.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.3.2011 1:15| autor: hanulka728

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist