Hermelín se sladkou omáčkou

Suroviny

hermelínu
4 ks
vajec
2 ks
pomerančové zavařeniny
100 g
brusinkové zavařeniny (nebo kompotu)
1 PL
hladká mouka na obalení
dle potřeby
strouhanka na obalení
dle potřeby
olej na smažení
dle potřeby

Postup přípravy:

Hermelíny obalíme postupně v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance a osmažíme je dozlatova ve větším množství rozpáleného oleje (měl by mít teplotu asi 170 °C). Usmažené sýry necháme odkapat na savém ubrousku, rozdělíme na talíře a ke každému sýru přidáme trochu studené omáčky, kterou připravíme smícháním pomerančové a brusinkové zavařeniny. Jako přílohu podáváme toasty nebo vařené brambory.

Hodnocení

2  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.2.2017 12:11| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist