hermelin-se-sladkou-omackou.jpg

Hermelín se sladkou omáčkou

Hermelíny obalíme postupně v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance a osmažíme je dozlatova ve větším množství rozpáleného oleje (měl by mít teplotu asi 170 °C). Usmažené sýry necháme odkapat na savém ubrousku, rozdělíme na talíře a ke každému sýru přidáme trochu studené omáčky, kterou...

Diskuze

8 komentářů

    nova2

    Hermelín mám ráda nakládaný, smažený, pikantní, ale se sladkou omáčkou nic moc.

    s
    sumka55

    Hermelín se sladkou omáčkou smažený hermelín dělávám, ale ta sladká omáčka ta by u nás nejela

    j
    Jana Čipková

    HERMELÍN SE SLADKOU OMÁČKOU je dobrý, treba si zvyknúť na tú chuť omáčky.

    l
    lucik21

    Hermelín se sladkou omáčkou si občas dělávám

    l
    liddduska

    Parádní tip na recept. Přítel podobná jídla miluje. Určitě to v blízké době vyzkouším. Naše top kombinace k hermelínu jsou sladké brusinky, takže si myslím, že chuť bude velmi podobná

    l
    lidka2

    No já nevím, sladká omáčka ze zavařeniny mě neláká.

    s
    Stendy

    Hermelín smažený mám rád a sladkou omáčkou k tomu nechci.

    b
    Bobina1

    Hermelín se sladkou omáčkou zavařeninou – to by u nás úspěch nemělo.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist