Zelný salát s rozinkami a majonézou

Suroviny

bílé hlávkové zelí
400 g
rozinky
2 PL
celer
2 PL
olej
1 PL
ocet
1 ČL
majonéza
2 PL
sůl a pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Nastrouhané zelí smícháme se všemi přísadami, okořeníme podle chuti. Podáváme vychlazené.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.7.2014 5:24| autor: martule82

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist