Zeleninový frutamín s parmezánem

zeleninovy-frutamin-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

rajče
400 g
masitá červená paprika
2 ks
zelená špičatá paprika
2 ks
řapíkatý celer
2 stonky
cibule
1 ks
česnek
1-2 stroužky
bílý toastový chléb
2 plátky
citrón
1 ks
olivový olej
2 PL
čerstvý tymián
1 větvička
worcesterská omáčka
2 kapky
minerální voda bez příchuti
250 ml
parmezán (hoblinky)
2 PL
mořská sůl
dle chuti
čerstvě mletý pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Zeleninu očistěte, omyjte, nakrájejte na menší kousky a vložte do mixéru. Zalijte minerálkou, olejem a citrónovou šťávou, přidejte tymián, sůl, pepř, worcesterskou omáčku, plátky toastového chleba bez kůrky a vše rozmixujte dohladka. Podávejte posypané hoblinkami parmezánu s opečeným toastovým chlebem potřeným česnekem. Ozdobit můžete celerovou či petrželovou natí.

Hodnocení

3.1  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.2.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist