Zelená jablka s nádivkou z kuřecích prsíček

Suroviny

kuřecích prsíček

250 g

zeleninového bujonu

1 kostka

sterilované kukuřice

150 g

rozinek

2 PL

citrónové šťávy

1 PL

hořčice

1 ČL

jogurtu

1 PL

olivového oleje

1 PL

jablek Granny smith

4 ks

sůl, pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Do vroucí vody s kostkou zeleninového bujónu vložte 250 g kuřecích prsíček a zvolna je uvařte doměkka. Vychladlá nakrájejte na malé kousky, vložte do misky, přidejte 150 g sterilované kukuřice, 2 lžíce vypraných rozinek, lžíci citrónové šťávy, lžičku hořčice, lžíci jogurtu, lžíci olivového oleje, osolte a opepřete. Vydlabejte 4 větší jablka a vytřete je citrónovou šťávou. Dužinu zbavenou semínek a tuhých částí drobně nasekejte a přidejte do směsi, kterou naplňte vydlabaná jablka.

Hodnocení

2.7  Hodnoceno: 3x |  Nehutnalo
12345
Chutnalo
11.12.2016 1:23

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist