Zapékané kuřecí řízky s tatarkou a vejci

Suroviny

kuřecí stehenní řízky
500 g
plátkový sýr
100 g
tatarská omáčka
1 sklenice
vejce natvrdo
3 ks
párek
3 ks
cibule
3 ks
olej na vymazání
sůl, pepř

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Vykostěná kuřecí stehýnka (můžou být i prsa) rozklepeme, posolíme a opepříme. Vložíme na plech vymazaný olejem. Na maso pokládáme předem uvařená, na kolečka nakrájená vajíčka a párky. Na každý kousek masa položíme plátek sýra. Takto připravené maso zalijeme tatarskou omáčkou. Nakonec nakrájíme cibuli na plátky, kterými zasypeme maso. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C 45 minut.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.5.2012 5:55| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist