Vitamínový jarní salát s ředkvičkami

Suroviny

hlávkového nebo ledového salátu
1 ks
ředkviček
1 svazek
malé červené cibule
1 ks
oleje
1 PL
citrónové šťávy
1 PL
petrželka
cukr

Postup přípravy:

Hlávkový salát zbavíme zvadlých listů, překrojíme na čtyři díly, pod tekoucí vodou dobře propláchneme a necháme okapat. Ředkvičky omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka, cibuli očistíme a také nakrájíme na tenká kolečka. Do mísy natrháme salát, přidáme nakrájenou cibuli, ředkvičky a vše zlehka promícháme se zálivkou připravenou z oleje, citrónové šťávy, mletého bílého pepře, cukru a na drobno nasekané petrželky.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.3.2015 8:10| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist