Vepřové se zeleninou a špekem

Suroviny

vepřové maso

200 g

růžičková kapusta

200 g

cibule

2 ks

kedlubna

2 ks

mrkev

4 ks

špek

1 plátek

instantní jiška

1 ČL

máslo

1 PL

sůl, pepř

1 špetka

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kousíčky. V hrnci rozehřejeme olej a cibulku orestujeme, přidáme pokrájené vepřové maso a špek. Necháme změknout. Do hrnce následně přihodíme i připravenou zeleninu. Kedlubny oloupeme a nakrájíme na kostičky, mrkev očistíme a necháme větší kousky, kapusty opláchneme a zbavíme první vrstvy. Vše vložíme do hrnce a zalijeme 1–2 hrnky vlažné vody. Směs dusíme pod pokličkou do změknutí, poté odklopíme a ještě chvilku vaříme. Velká část vody se odpaří a do zbylého množství vmícháme jíšku, sůl, pepř a máslo. Zamícháme a necháme zhoustnout. Podáváme samotné nebo s pečivem.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.5.2012 7:51

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist