Vepřové plátky se smetanovou omáčkou

Suroviny

vepřové maso
1/2 kg
smetana
1 balení
máslo
2 PL
sůl a pepř
dle chuti
mouka
2 PL
hovězí vývar
500 ml
olej
5 PL

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Orestujeme zprudka na oleji, zalijeme vývarem a dusíme doměkka. Pak maso vyndáme a přilijeme smetanu. Z mouky a másla uděláme světlou jíšku a omáčku dle potřeby zahustíme.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 17x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.7.2018 2:00

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist