veprove-se-smetanovou-omackou.jpg

Vepřové plátky se smetanovou omáčkou

Maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Orestujeme zprudka na oleji, zalijeme vývarem a dusíme doměkka. Pak maso vyndáme a přilijeme smetanu. Z mouky a másla uděláme světlou jíšku a omáčku dle potřeby zahustíme. Foto zdroj: profimedia.cz

Diskuze

2 komentáře

    l
    lidka2

    Tenhle typ receptů mě moc neoslovuje. Ale je to jednoduché.

    l
    ladouch

    To bych ráda ochutnala, musím vyzkoušet.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist