Vepřová plec se špenátovou omáčkou

Suroviny

vepřová plec
500 g
listový špenát
200 g
smetana ke šlehání
200 ml
česnek
6 stroužků
předsmažená cibule
2 PL
masox
1 kostka
vývar
jiška
olej
sůl, pepř

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Maso nakrájejte na plátky, osolte a opepřete a zprudka je opečete v kastrole na rozpáleném oleji. Když zhnědne, přidejte k němu předsmaženou cibuli a podlijte trochou vývaru. Pokud nemáte vývar, použijte vodu s masoxem. Pak přidejte prolisovaný česnek a duste doměkka, podle potřeby průběžně podlévejte. Když je maso měkké, přidejte mražený listový špenát a duste, dokud se nerozmrazí. Zahustěte jíškou a nakonec vmíchejte smetanu.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.5.2012 9:31| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist