Vepřová pečínka s bylinkami a česnekem

Suroviny

vepřová pečeně
1 kg
olivový olej
2 PL
cibule
2 ks
česnek
4 stroužky
provensálské koření
2 PL

Postup přípravy:

Pečínku opláchneme, osušíme a podélně rozřízneme na několika místech. V misce smícháme olivový olej, na plátky nakrájenou cibuli a česnek, přisypeme provensálské koření a vše řádně promícháme. Směs vetřeme do rozříznutých míst masa a trochu necháme i na potření povrchu. Takto upravenou a podlitou pečínku dáme péct na 200°C zhruba na 90 minut.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist