P7170006.JPG

Vepřová pečínka s bylinkami a česnekem

Pečínku opláchneme, osušíme a podélně rozřízneme na několika místech. V misce smícháme olivový olej, na plátky nakrájenou cibuli a česnek, přisypeme provensálské koření a vše řádně promícháme. Směs vetřeme do rozříznutých míst masa a trochu necháme i na potření povrchu. Takto upravenou a podlitou pečínku dáme...

Diskuze

4 komentáře

    l
    ladouch

    Vepřovou pečínku můžu s jakékoliv podobě.

    m
    martinnatr

    dobrý recept, občas dělám něco podobného

    g
    glady

    Zajímavý recept a určitě to bude dobrota. Vyzkoušíme.

    x
    xxkouckaxx

    Vepřová pečínka s bylinkami – bylinky moc nepoužívám , spíš koření

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist