Vejce plněná kaviárovou smetanou

Suroviny

natvrdo uvařená vejce
5 ks
hustá kysaná smetana
1 ks
lososový kaviár
1 sklenice
menší cibule
1 ks
citrón nebo limetka
1/2 ks
plnotučná hořčice
1 ČL
kadeřavý salát na ozdobení
2 listy
mletý bílý pepř
dle chuti
sůl
dle chuti
pažitka
dle chuti

Postup přípravy:

Vařená oloupaná vejce podélně rozpůlíme, vyjmeme z nich žloutky a vložíme je do misky. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, hořčici a 2 lžíce smetany, osolíme, opepříme, dobře promícháme a směs naplníme do otvorů v bílcích. Zbylou smetanu rozmícháme se šťávou z 1/2 citrónu (limetky), osolíme, opepříme a pomocí cukrářského sáčku ji nastříkáme na plněná vejce. Na každou půlku vejce dáme trochu kaviáru, ozdobíme je pažitkou a salátem a podáváme nejlépe s toasty nebo čerstvou bagetou.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.3.2018 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist