Vejce plněná kaviárovou smetanou

Suroviny

natvrdo uvařená vejce

5 ks

hustá kysaná smetana

1 ks

lososový kaviár

1 sklenice

menší cibule

1 ks

citrón nebo limetka

1/2 ks

plnotučná hořčice

1 ČL

kadeřavý salát na ozdobení

2 listy

mletý bílý pepř

dle chuti

sůl

dle chuti

pažitka

dle chuti

Postup přípravy:

Vařená oloupaná vejce podélně rozpůlíme, vyjmeme z nich žloutky a vložíme je do misky. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, hořčici a 2 lžíce smetany, osolíme, opepříme, dobře promícháme a směs naplníme do otvorů v bílcích. Zbylou smetanu rozmícháme se šťávou z 1/2 citrónu (limetky), osolíme, opepříme a pomocí cukrářského sáčku ji nastříkáme na plněná vejce. Na každou půlku vejce dáme trochu kaviáru, ozdobíme je pažitkou a salátem a podáváme nejlépe s toasty nebo čerstvou bagetou.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.3.2018 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist