Petrželková vejce se žampióny

profimedia-0014112999-1100x618.jpg

Suroviny

žampióny

400 g

vejce

8 ks

červené papriky

2 ks

cibule

2 ks

olej

4 lžíce

nasekaná zelená petrželka

4 lžíce

kmín a sůl

dle chuti

Postup přípravy:

Žampióny, papriku a cibuli nakrájíme na kousky a promícháme. Přidáme nasekanou petrželku, kmín a sůl a směs rozdělíme na 4 části. Na oleji orestujeme vždy část zeleninové směsi. Když zesklovatí, rozklepneme na ni 2 vejce a pečeme tak dlouho, dokud se bílky nesrazí. Ozdobíme zelenou petrželkou.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.7.2018 2:00

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist