Petrželková vejce se žampióny

profimedia-0014112999-1100x618.jpg

Suroviny

žampióny

400 g

vejce

8 ks

červené papriky

2 ks

cibule

2 ks

olej

4 lžíce

nasekaná zelená petrželka

4 lžíce

kmín a sůl

dle chuti

Postup přípravy:

Žampióny, papriku a cibuli nakrájíme na kousky a promícháme. Přidáme nasekanou petrželku, kmín a sůl a směs rozdělíme na 4 části. Na oleji orestujeme vždy část zeleninové směsi. Když zesklovatí, rozklepneme na ni 2 vejce a pečeme tak dlouho, dokud se bílky nesrazí. Ozdobíme zelenou petrželkou.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.7.2018 2:00

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist