Vejce s kaviárem a šunkou

Suroviny

vejce vařená na tvrdo

2 ks

kaviár

20 g

máslo

20 g

citrón

dle chuti

tenký plátek šunky

8 ks

sterilizovaná okurka

dle chuti

sterilizovaná kapie

dle chuti

sůl

dle chuti

petrželová nať

dle chuti

Postup přípravy:

Oloupaná a osušená vejce rozkrojíme podélně na půlky, bílky dole rovně seřízneme, aby vejce dobře stála, osolíme je a postavíme do kornoutků, které jsme udělali na talířcích ze dvou plátků šunky. Na žloutek položíme kaviár, okolo něj nastříkáme sáčkem s vroubkovanou trubičkou věneček z másla a vejce ozdobíme petrželkou a výsečemi z koleček citrónu. Obložíme je vějířky z okurky a proužky z kapie.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.1.2018 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist