Vařená čočka s uzeným a hruškami

Suroviny

čočka
500 g
pórek
1 ks
hruška
1 ks
uzené maso
1 ks
citron
1 ks
vegeta
sůl

Postup přípravy:

Čočku přes noc namočíme, druhý den slijeme vodu, přidáme asi 1/2 litru nové vody a dáme vařit. K poloměkké čočce přidáme nakrájený pórek, nastrouhanou hrušku a kostičky uzeného masa. Chvíli povaříme, dochutíme vegetou i solí a pod pokličkou necháme dojít. Při podávání ozdobíme malými dílky citrónu a podáváme s topinkami.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.6.2013 8:59| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist