Vánoční punč se skořicí a pomeranči

Suroviny

celá skořice
2 ks
citron
1 ks
cukr krupice
140 g
rum
130 ml
bílé víno
500 ml
pomeranč
1 ks
hřebíček
4 ks
badyán
1 ks
voda
500 ml
plátky citrónu na ozdobení

Postup přípravy:

1. Do většího hrnce vymačkejte šťávu z citronu a pomeranče a přidejte ji spolu s cukrem do 1/2 litru vody, promíchejte a přiveďte k varu.

2. Pak přilijte rum, víno a přidejte koření. Znovu zahřejte k varu a odstavte.

3. Vánoční punč podávejte ve vyhřátých sklenicích a ozdobte plátkem citronu. Z uvedeného množství ingrediencí si připravíte asi 8 sklenic.

TIP: Když si přidáte do punče nakrájená jablka, bude vynikající!

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.12.2010 6:17| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist