Vánoční punč se skořicí a pomeranči

1. Do většího hrnce vymačkejte šťávu z citronu a pomeranče a přidejte ji spolu s cukrem do 1/2 litru vody, promíchejte a přiveďte k varu. 2. Pak přilijte rum, víno a přidejte koření. Znovu zahřejte k varu a odstavte. 3. Vánoční punč podávejte ve vyhřátých sklenicích a ozdobte plátkem...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist