Ovoce v bittru s ledem

ovoce-v-bittru-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

cantaloupe meloun
1 ks
jahoda
8 ks
kiwi
2 ks
citrón
1 ks
bitter
250 ml
perlivá neochucená voda
1 ks
kostka ledu
dle libosti

Postup přípravy:

Meloun oloupejte, překrojte, zbavte semínek a nakrájejte na kostky. Dejte do větší mísy, přidejte na čtvrtky nakrájené jahody a na kostky nakrájená oloupená kiwi. Zalijte citrónovou šťávou, bittrem a nechte v chladu několik hodin rozležet. Rozdělte do sklenic, doplňte kostkami ledu a perlivou vodou.

Info: jako bitter (hořká příchuť) můžete použít Martini či Campari Bitter. Alkohol lze také nahradit Tonicem Bitter.

Hodnocení

2.9  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
31.12.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist