Ovoce v bittru s ledem

ovoce-v-bittru-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

cantaloupe meloun
1 ks
jahoda
8 ks
kiwi
2 ks
citrón
1 ks
bitter
250 ml
perlivá neochucená voda
1 ks
kostka ledu
dle libosti

Postup přípravy:

Meloun oloupejte, překrojte, zbavte semínek a nakrájejte na kostky. Dejte do větší mísy, přidejte na čtvrtky nakrájené jahody a na kostky nakrájená oloupená kiwi. Zalijte citrónovou šťávou, bittrem a nechte v chladu několik hodin rozležet. Rozdělte do sklenic, doplňte kostkami ledu a perlivou vodou.

Info: jako bitter (hořká příchuť) můžete použít Martini či Campari Bitter. Alkohol lze také nahradit Tonicem Bitter.

Hodnocení

2.9  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.8.2023 3:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist