Tvarohovo želatinová buchta

Suroviny

olej

1 dcl

mléko

2 dcl

polohrubá mouka

1 a 1/2 sklenice

prášek do pečiva

1 balíček

mletý cukr

1 a 1/2 sklenice

vejce

4 ks

tvaroh

1 balení

cukr moučka

15 dkg

vitacit

1 balíček

pudink

2 balíčky

voda

3/4 l

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Z oleje, mléka, pol. mouky, prášku do pečiva, mletého cukru a vajíček (bez bílků, bílky ušlehat zvlášť) uděláme těsto, které pak vylijeme na předem vymazaný hluboký plech a pečeme v předem předehřáté troubě při teplotě 160°C.

Krém si připravíme z tvarohu, 15 dkg moučkového cukru a kousku másla. Tímhle krémem potřeme upečený piškot. Na konec si z vitacitu, pudingu, 6 lžic cukru moučka a 3/4 l vody uvaříme želatinu, kterou nalijeme na již výše zmíněný krém.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.7.2011 11:23| autor: Daniela76

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist