Tvarohovo želatinová buchta

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Z oleje, mléka, pol. mouky, prášku do pečiva, mletého cukru a vajíček (bez bílků, bílky ušlehat zvlášť) uděláme těsto, které pak vylijeme na předem vymazaný hluboký plech a pečeme v předem předehřáté troubě při teplotě 160°C. Krém si...

Diskuze

10 komentářů

    s
    svesticka1234

    Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.

    j
    jarka0193

    Taky dělávám s vitacitem, je to opravdu moc dobré.

    Viky17

    Zajímavý tip na dobrý moučník, určitě stojí za to vyzkoušet, když bude mít úspěch možná se pak k němu budeme vracet :-))

    a
    aknela11

    buchta. Moc mne recept zaujal – určitě vyzkouším

    z
    Zuzana2403

    Až zas tak pracné mi to nepřipadá. Určitě to bude výborné.

    x
    xxkouckaxx

    něco podobného s vitacitem jsem už jednou jedla a byla to bašta !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist