Tvarohovo želatinová buchta
Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Z oleje, mléka, pol. mouky, prášku do pečiva, mletého cukru a vajíček (bez bílků, bílky ušlehat zvlášť) uděláme těsto, které pak vylijeme na předem vymazaný hluboký plech a pečeme v předem předehřáté troubě při teplotě 160°C. Krém si...
Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.
Taky dělávám s vitacitem, je to opravdu moc dobré.
Zajímavý tip na dobrý moučník, určitě stojí za to vyzkoušet, když bude mít úspěch možná se pak k němu budeme vracet :-))
buchta. Moc mne recept zaujal – určitě vyzkouším
Až zas tak pracné mi to nepřipadá. Určitě to bude výborné.
něco podobného s vitacitem jsem už jednou jedla a byla to bašta !