Tvarohová smetanová pomazánka s pažitkou

Suroviny

měkkého tvarohu
250 g
másla
80 g
husté kyselé nebo krémové smetany
100 g
sůl, mletá paprika
drcený kmín, pažitka

Postup přípravy:

Měkký tvaroh vyšleháme se změklým máslem. Postupně zašleháváme smetanu, sůl, špetku mleté papriky a drcený kmín. Pečivo potřené pomazánkou posypeme nakrájenou pažitkou.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist