Treska po kreolsku s kukuřicí a slaninou

Suroviny

tresčí filé
800 g
kukuřičná zrna
200 g
slanina
100 g
citrónová šťáva
2 PL
máslo dle potřeby
petrželová nať dle chuti
sůl dle chuti
alobal

Postup přípravy:

Tresčí filé opláchneme, osušíme, nakrájíme na 2 cm kostky a zakapeme citronovou šťávou. Necháme asi 15 minut uležet, osušíme a osolíme. Kukuřičná zrna dáme okapat, slaninu nakrájíme na kostičky a rozehřejeme s 1 lžící másla. Kukuřici v másle lehce podusíme. Kostky ryby vložíme doprostřed máslem vymazané, ploché nákypové formy, obložíme kukuřicí a pokryjeme vločkami másla. Formu uzavřeme alobalem a vložíme na rošt do trouby. Hotové jídlo posypeme petrželovou natí. Příloha-brambory.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.2.2011 5:58| autor: Handale

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist