Treska po kreolsku s kukuřicí a slaninou

Suroviny

tresčí filé
800 g
kukuřičná zrna
200 g
slanina
100 g
citrónová šťáva
2 PL
máslo dle potřeby
petrželová nať dle chuti
sůl dle chuti
alobal

Postup přípravy:

Tresčí filé opláchneme, osušíme, nakrájíme na 2 cm kostky a zakapeme citronovou šťávou. Necháme asi 15 minut uležet, osušíme a osolíme. Kukuřičná zrna dáme okapat, slaninu nakrájíme na kostičky a rozehřejeme s 1 lžící másla. Kukuřici v másle lehce podusíme. Kostky ryby vložíme doprostřed máslem vymazané, ploché nákypové formy, obložíme kukuřicí a pokryjeme vločkami másla. Formu uzavřeme alobalem a vložíme na rošt do trouby. Hotové jídlo posypeme petrželovou natí. Příloha-brambory.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.2.2011 5:58| autor: Handale

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist