Treska po kreolsku s kukuřicí a slaninou

Tresčí filé opláchneme, osušíme, nakrájíme na 2 cm kostky a zakapeme citronovou šťávou. Necháme asi 15 minut uležet, osušíme a osolíme. Kukuřičná zrna dáme okapat, slaninu nakrájíme na kostičky a rozehřejeme s 1 lžící másla. Kukuřici v másle lehce podusíme. Kostky ryby vložíme doprostřed...

Diskuze

19 komentářů

    j
    jenetka

    Škoda, že je tam ta kukuřice, ale jinak fajn.

    x
    xxkouckaxx

    tenhle recept vypadá naprosto skvěle , měla bych vyzkoušet

    b
    Bobina1

    Ryby zas tak moc často nemáme. Dobrá inspirace měla bych recept vyzkoušet.

    r
    roupicek1

    název mi tedy mnoho neříká,ale zkusit se má všechno

    x
    xxkotaskovaxx

    tohle vypadá naprosto skvěle – ryby já ráda , ale moc často je nemám !

    i
    inakub

    recept vypadá chutně,pikantně ale vynechala bych sladkou kukuřici,dala jinou zeleninu.

    x
    xxkouckaxx

    to vypadá moc dobře – musím vyzkoušet

    c
    chiappa

    ryby mame radi, ale fantazie co se tyce pripravy schazi, vyzkousim 🙂

    e
    evhu

    Tak tento recept neznám ale asi to bude dobrota

    a
    aknela11

    jsem zatím neochutnala. Vyzkouším

    e
    evhu

    Ryby milujeme ,a tak recept vyzkouším

    l
    liddduska

    Recept vypadá moc dobře, asi ho zítra vyzkouším 😉

    p
    puntik

    vypadá dobře, ryby mám ráda a kukuřici rovněž.Zajímavá kombinace

    n
    nenulda

    je to by mohla byt mnamka..urcite vyzkousim

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist