Treska po kreolsku s kukuřicí a slaninou
Tresčí filé opláchneme, osušíme, nakrájíme na 2 cm kostky a zakapeme citronovou šťávou. Necháme asi 15 minut uležet, osušíme a osolíme. Kukuřičná zrna dáme okapat, slaninu nakrájíme na kostičky a rozehřejeme s 1 lžící másla. Kukuřici v másle lehce podusíme. Kostky ryby vložíme doprostřed...
Škoda, že je tam ta kukuřice, ale jinak fajn.
tenhle recept vypadá naprosto skvěle , měla bych vyzkoušet
Ryby zas tak moc často nemáme. Dobrá inspirace měla bych recept vyzkoušet.
název mi tedy mnoho neříká,ale zkusit se má všechno
tohle vypadá naprosto skvěle – ryby já ráda , ale moc často je nemám !
recept vypadá chutně,pikantně ale vynechala bych sladkou kukuřici,dala jinou zeleninu.
to vypadá moc dobře – musím vyzkoušet
ryby mame radi, ale fantazie co se tyce pripravy schazi, vyzkousim 🙂
Tak tento recept neznám ale asi to bude dobrota
jsem zatím neochutnala. Vyzkouším
Ryby milujeme ,a tak recept vyzkouším
Recept vypadá moc dobře, asi ho zítra vyzkouším 😉
vypadá dobře, ryby mám ráda a kukuřici rovněž.Zajímavá kombinace
je to by mohla byt mnamka..urcite vyzkousim