Treska po katalánsku s kečupem

treska-po-katalansku-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

Suroviny

bílá treska (čerstvá nebo mražená)
4 porce
olivový olej
2 PL
citrónová šťáva
1 PL
sardelové máslo (sardelová pasta nebo sardelka utřená s máslem)
40 g
kečup
150 g
zelená petrželka
1 hrst
mořská sůl, drcený černý pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Porce tresky (mraženou nechte předem rozmrazit a dobře ji osušte) osolte, opepřete, zakápněte citrónovou šťávou a nechte chvíli v chladu rozležet. Pak maso rychle opečte na rozehřáté pánvi potřené olejem, přendejte do pekáčku, porce potřete sardelovým máslem, přelijte kečupem (podle chuti zvolte sladký nebo pálivý) a posypte drobně nasekanou zelenou petrželkou. Zvolna pečte v předehřáté troubě 10 – 15 minut. Podávejte s brambory nebo pečivem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.7.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist