Treska po katalánsku s kečupem

treska-po-katalansku-1100x618.jpg

Suroviny

bílá treska (čerstvá nebo mražená)

4 porce

olivový olej

2 PL

citrónová šťáva

1 PL

sardelové máslo (sardelová pasta nebo sardelka utřená s máslem)

40 g

kečup

150 g

zelená petrželka

1 hrst

mořská sůl, drcený černý pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Porce tresky (mraženou nechte předem rozmrazit a dobře ji osušte) osolte, opepřete, zakápněte citrónovou šťávou a nechte chvíli v chladu rozležet. Pak maso rychle opečte na rozehřáté pánvi potřené olejem, přendejte do pekáčku, porce potřete sardelovým máslem, přelijte kečupem (podle chuti zvolte sladký nebo pálivý) a posypte drobně nasekanou zelenou petrželkou. Zvolna pečte v předehřáté troubě 10 – 15 minut. Podávejte s brambory nebo pečivem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.7.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist