Treska na zelenině s fenyklem

Suroviny

kedlubna

1 ks

mrkev

2 ks

fenykl

2 hlízy

treska

4 filety

citrónová šťáva

2 PL

vejce uvařená natvrdo

2 ks

nasekané bylinky

2 hrsti

máslo

3 PL

olej

4 PL

hořčice

2 PL

sůl, bílý pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Zeleninu očistěte, omyjte, kedlubnu a mrkev oloupejte a vše nakrájejte na kostičky. Poduste ji na lžíci másla do poloměkka. Filety omyjte, dobře osušte a pokapejte citrónovou šťávou. Rozehřejte 2 lžíce másla a tresku na něm z obou stran opečte. Vejce oloupejte, rozkrojte a vložte do mixéru. Přidejte bylinky, 4 lžíce oleje a 2 lžíce hořčice a rozmixujte na hladkou omáčku, kterou dochuťte solí a pepřem. Zeleninu rozdělte na porce, upravte na ni porce ryby a přelijte vajíčkovou omáčkou.

Hodnocení

1.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.6.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist