Treska na zelenině s fenyklem

Suroviny

kedlubna
1 ks
mrkev
2 ks
fenykl
2 hlízy
treska
4 filety
citrónová šťáva
2 PL
vejce uvařená natvrdo
2 ks
nasekané bylinky
2 hrsti
máslo
3 PL
olej
4 PL
hořčice
2 PL
sůl, bílý pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Zeleninu očistěte, omyjte, kedlubnu a mrkev oloupejte a vše nakrájejte na kostičky. Poduste ji na lžíci másla do poloměkka. Filety omyjte, dobře osušte a pokapejte citrónovou šťávou. Rozehřejte 2 lžíce másla a tresku na něm z obou stran opečte. Vejce oloupejte, rozkrojte a vložte do mixéru. Přidejte bylinky, 4 lžíce oleje a 2 lžíce hořčice a rozmixujte na hladkou omáčku, kterou dochuťte solí a pepřem. Zeleninu rozdělte na porce, upravte na ni porce ryby a přelijte vajíčkovou omáčkou.

Hodnocení

1.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.6.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist