Teplý salát z restovaných fazolek

Suroviny

mražených fazolkových lusků
400 g
slaniny
100 g
másla
1 ČL
horkých brambor uvařených ve slupce (podle velikosti)
3-5
smetanového sýra (feta, balkán apod.)
100 g
masitých rajčat (nebo několik cherry rajčátek)
2 ks
sůl
dle chuti
zelená petrželka na ozdobu
dle libosti

Postup přípravy:

Fazolky nechte povolit. Slaninu nakrájejte na kostičky a nechte na pánvi vyškvařit spolu s máslem. Kostičky slaniny dejte stranou a uchovejte v teple. Na vyškvařený tuk vložte fazolky a orestujte je doměkka. Rajčata nakrájejte na kostky (cherry rajčátka překrájejte na čtvrtky). Brambory oloupejte, nakrájejte na plátky, vložte do mísy a trošku osolte (opatrně, sýr i slanina jsou slané dost). Přidejte fazolky, kostičky slaniny a kousky rajčat a zlehka promíchejte. Povrch salátu posypte rozdrobeným sýrem a nasekanou petrželkou a ihned podávejte.

Hodnocení

2.7  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.10.2016 10:15| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist