Teplý salát z restovaných fazolek

Suroviny

mražených fazolkových lusků

400 g

slaniny

100 g

másla

1 ČL

horkých brambor uvařených ve slupce (podle velikosti)

3-5

smetanového sýra (feta, balkán apod.)

100 g

masitých rajčat (nebo několik cherry rajčátek)

2 ks

sůl

dle chuti

zelená petrželka na ozdobu

dle libosti

Postup přípravy:

Fazolky nechte povolit. Slaninu nakrájejte na kostičky a nechte na pánvi vyškvařit spolu s máslem. Kostičky slaniny dejte stranou a uchovejte v teple. Na vyškvařený tuk vložte fazolky a orestujte je doměkka. Rajčata nakrájejte na kostky (cherry rajčátka překrájejte na čtvrtky). Brambory oloupejte, nakrájejte na plátky, vložte do mísy a trošku osolte (opatrně, sýr i slanina jsou slané dost). Přidejte fazolky, kostičky slaniny a kousky rajčat a zlehka promíchejte. Povrch salátu posypte rozdrobeným sýrem a nasekanou petrželkou a ihned podávejte.

Hodnocení

2.7  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.10.2016 10:15| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist