salat-z-fazolek.jpg

Teplý salát z restovaných fazolek

Fazolky nechte povolit. Slaninu nakrájejte na kostičky a nechte na pánvi vyškvařit spolu s máslem. Kostičky slaniny dejte stranou a uchovejte v teple. Na vyškvařený tuk vložte fazolky a orestujte je doměkka. Rajčata nakrájejte na kostky (cherry rajčátka překrájejte na čtvrtky). Brambory oloupejte, nakrájejte...

Diskuze

4 komentáře

    j
    jankac

    Teplý salát z restovaných fazolek ma neoslovil, nemám rada zelení fazuľky.

    l
    lucik21

    Teplý salát z restovaných fazolek jsem neměla

    l
    ladouch

    To bych si nepochutnala, fazolky nemám ráda.

    b
    Bobina1

    Teplý salát z restovaných fazolek nemusí být špatný.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist