jatra-na-slanine.jpg

Telecí játra na slanině

Játra zbavíme blan, pokrájíme a protáhneme je proužky slaniny. Posolíme a poprášíme hladkou moukou. Na pánvi rozpálíme máslo (sádlo) a játra z obou stran opečeme. Přendáme na misku, zbylou šťávu zaprášíme špetkou mouky a zasmahneme. Přilijme několik lžic polévky, povaříme a přelijeme přes játra.

Diskuze

4 komentáře

    j
    jankac

    Teľacie játra som nikdy nejedla.

    l
    lidka2

    Játra obecně u nás nikdo nemá rád. Výjimkou jsou jen játrové knedlíčky.

    nova2

    Dobrá inspirace k vyzkoušení.

    b
    Božena Brázdilová

    Telecí játra na slanině jsou dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist