Pomeranče důkladně omyjte a osušte. Jeden oloupejte a rozeberte na měsíčky, z druhého vymačkejte šťávu. Játra omyjte, osušte, odblaňte, potřete hořčicí a poprašte hrubou moukou. Ve velké pánvi rozehřejte olej a vložte na něj játra. Prudce je osmahněte, aby získala křupavou kůrčičku a propekla se. Nakonec je osolte a uložte v teple. Výpečky na pánvi přelijte trochou vroucí vody, sceďte přes síto, vraťte na pánev a přikápněte trochu oleje. Přidejte pomerančovou šťávu a víno, jen prohřejte a omáčku ochuťte zázvorem, solí a pepřem. Na nahřáté talíře naklaďte játra, přelijte omáčkou a ozdobte dílky pomeranče. Podávejte s bramborovými hranolkami nebo kroketami.
Tip: Porce můžete také ozdobit směsí bylinek (petrželka, kopr, bazalka).