Tatranské kotlety se slaninou a šunkou

Suroviny

libovější kotlety z krkovičky (z žebírka nebo kýty)
4 ks
plátky anglické slaniny
4 ks
plátky šunky (nebo šunkového salámu)
4 ks
sterilované lečo v oleji (bez uzeniny)
1 ks
strouhaného tvrdého sýra
100 g
sladké smetany
150 ml
sůl, pepř

Postup přípravy:

Krkovičku lehce naklepeme, po obvodu nařízneme, osolíme a opepříme. Na každou porci položíme plátek anglické slaniny, plátek šunky a lžíci sterilovaného leča. Takto připravené kotlety urovnáme na pekáč, posypeme strouhaným sýrem, zalijeme smetanou a v dobře vyhřáté troubě upečeme. Tatranské kotletky podáváme s  bramborovou kaší.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist