Tatranské kotlety se slaninou a šunkou
Krkovičku lehce naklepeme, po obvodu nařízneme, osolíme a opepříme. Na každou porci položíme plátek anglické slaniny, plátek šunky a lžíci sterilovaného leča. Takto připravené kotlety urovnáme na pekáč, posypeme strouhaným sýrem, zalijeme smetanou a v dobře vyhřáté troubě upečeme. Tatranské kotletky podáváme s bramborovou kaší.
recept znám dělám a musím říct že je to nádher
dobrý nápad s tím lečem, super
Vyzkoušíme, ochutnáme a uvidíme. Třeba se tento recept u nás zabydlí natrvalo.
Tento recept ještě neznám. Zajímavý, třeba ho vyzkouším.
Tatranské kotlety – bezva recept a ani se nemusí jet na Slovač 🙂 !
tak tenhle recept vypadá naprosto dokonale – bude to mňam
Tak tyto kotletky jsou opravdu výborné.
velice lákavý recept – bude to šťavnaté a moc dobré
receptík. Kotlety dělám pořád stejně, tak bude změna