Sýrová polévka s jarní zeleninou

syrova-polevka-s-jarni-zeleninou-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

jarní zelenina (karotka, hrášek, kedlubna, chřest, mladá cibulka i s natí, ředkvičky)
300 g
jemný tavený sýr
150 g
dětská krupička
20 g
máslo
30 g
sůl, pepř
dle chuti
zelená petrželka
dle chuti
pažitka
dle chuti
voda
1 l

Postup přípravy:

Zeleninu očistěte, omyjte, ředkvičky a zelenou nať z cibulky dejte stranou, ostatní drobně nakrájejte. V hrnci rozehřejte máslo, nasypte do něj zeleninu a krupičku, krátce opékejte a míchejte. Zalijte vodou a uveďte do varu. Přidejte sýr, velmi zvolna vařte, dokud se sýr nerozpustí. Pak vmíchejte nakrájené ředkvičky a cibulovou nať, podle chuti osolte a opepřete. Podávejte posypané petrželkou nebo pažitkou.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.7.2021 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist