svestkova-marmelada.jpg

Švestková marmeláda podle třídní Josefky

Švestky umyjeme, rozpůlíme, odpeckujeme, pomeleme v mlýnku na maso. Přidáme cukr a kyselinu citrónovou. Pomalu dusíme pod pokličkou. Potom vaříme 15 minut odkryté. Vaříme ještě 5 minut, potom zkusíme, jestli marmeláda rosolovatí. Hned po uvaření plníme do sklenic, uzavřeme a převrátíme dnem vzhůru....

Diskuze

4 komentáře

    j
    jankac

    Dúfam, že marmeláda je naozaj tak rýchlo hotová.

    b
    Božena Brázdilová

    Nemohu vyzkoušet. Letos se neurodily švestky.

    l
    ladouch

    Jednoduchý recept a určitě dobrý.

    s
    Stanislav Brázdil

    Povidla mám rád.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist